Izaberite stranicu

Reiši gljive (Ganoderma lucidum) se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 4000 godina u terapiji oboljenja jetre, povišenog krvnog pritiska, artritisa. Reiši se koriste za smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, a najpoznatije su po svojim imunostimulatornim svojstvima. Aktivne komponente uključuju: glikoproteine, enzime, polisaharide. Reiši ispoljavaju i značajnu antimikrobnu aktivnost, pa se koriste i kod bakterijskih i virusnih infekcija. Ove gljive sadrže ganodermičnu kiselinu koja utiče na smanjenje krvnog pritiska, smanjuje nivo LDL – “lošeg holesterola” i triglicerida. Reiši pokazuje i protivupalno, antialergijsko, antioksidativno dejstvo.

 

Biocom Vita-Min with Greens 90 tbl

SKU 00325
2.700,00 RSD
In stock
1
Product Details

AKCIJA sada 2700,00 umesto 3040,00!

Učlanjenjem u Biocom multilevel sistem možete ostvariti popust do 20% na proizvode. Kontaktirajte nas da se učlanite, učlanjenje je besplatno! 025-461-108, 062-156-5883, herbateria@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biocom Vitamins with greens

Sastav:

A-vitamin, beta-karotin, vitamini C, E, B1, B2, B6, B12, niacin, Pantothenic Acid, biotin, Folic Acid, kalcijum, magnezijum, cink, bakar, vitamin D2, vitamin D2 od 60 mg, koji sadrži zaleđen i prosušen peršun, Calcium D-Glucarate, hrom, alicin, Polyphenol Catechine, Gluycyrrhizin, ekstrakt ruzmarina, zaleđeni i prosušeni prokelj i paradajz, Choline, Inositol, molibden, jod (iz morskih biljaka), selen, bor, silicijum, organski rastavić (equisetum arvense), K1-vitamin, Fructooligosaccharides.

Sadržaj nagoveštava veoma ozbiljan i delotvoran preparat. Osigurava mineralne materije i vitamine u većoj količini, izuzev C i D vitamina! Prirodno povrće, uz vitalne materije i enzime, i antioksidante u svom sastavu, unapređuje optimalan rad organizma. Sadrži aminokiseline i hranljive materije za korisnu crevnu floru. Ublažava upale i jača imuni sistem. Preparat za dnevnu upotrebu. Preporučuje se u kombinaciji sa Multi vitamin with greens, dnevno 1-3 kapsule uz doručak, ili raspoređeno u toku dana.

Pakovanje: 90 tableta

Save this product for later