Izaberite stranicu

Prodavnica

Biocom Detox formula 60 kapsula

SKU 0007
2.560,00 RSD
In stock
1
Product Details

Učlanjenjem u Biocom multilevel sistem možete ostvariti popust do 20% na proizvode, tj umesto 2560,00 ovaj proizvod je 2048,00. Kontaktirajte nas da se učlanite, učlanjenje je besplatno! 025-461-108, 062-156-5883, herbateria@gmail.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DETOX FORMULA

(Preparat višestruko korisnog dejstva)

Zahvaljujući svom specijalnom sastavu, preparat pomaže u detoksikaciji organizma, čime pomaže u vođenju normalnijeg, zdravog života. Naročito se preporučuje onim ososbama koje konzumiraju alkohol u većim količinama i/ili koriste lekove za smirenje.

Jača imuni sistem, čisti jetru, blokira loš uticaj slobodnih radikala. Naročito dobrog dejstva kod prehlade, parazita, zaraza, bola u grlu i bolesti gornjih disajnih puteva. Jakog je umirujućeg dejstva kod upala. Spečava pojavu raka pluća, želuca, jajnika i dojki. prisistvo holina pomaže varenje, i ujednačen rad želuca i creva. Reguliše proizvodnju antioksidanasa u organizmu, i pomaže u radu limfnog sistema. Jača jetru, čime pomaže detoksikaciju organizma. Koristan je pri nedostatku apetita i stomačnih tegoba. Takođe, pomaže u lečenju šećerne bolesti, bolesti želuca, kod bolnih reumatskih tegoba u zglobovima, lečenju nervnih bolesti.

Prisustvo korena čička u sastavu, omogućava preparatu da umiruje, regeneriše i jača nervni i limfni sistem, zatim da čisti bubrege. Crvena detelina je bogata kalcijumom, fitoestrogenom, mineralnim materijama, elementima u tragovima, proteinima i flavonoidima. Sprečava rast, odnosno širenje ćelija tumora, pojačava plodnost i podiže energiju u organizmu. Uklanja sluz i grčeve, i neprijatne tegobe kod bolesti jetre, žuči i bubrega. Ekstrakt Kanadskog ljutića u sastavu preparata ima antimikrobsko i umirijuće dejstvo kod upalnih procesa.

Sastav: Kanadski ljutić (Hydrastis canadensis), čičak, ritska detelina, lorum, cvekla, glina, Gujina trava (sikavica).

Preporučena doza: 3×1 kapsula tokom 6 nedelja, ili po potrebi od 2-3 dana.

Save this product for later