Izaberite stranicu

Prodavnica

Biocom Immune Supreme 240 kapsula

šifra proizvoda 00476
5.660,00 RSD
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Učlanjenjem u Biocom možete ostvariti popust do 20% na proizvode, tj. umesto 5660,00 cena za ovaj proizvod je 4539,00. Kontaktirajte nas da se učlanite, učlanjenje je besplatno! 025-461-108, 062-156-5883, herbateria@gmail.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Immune Supreme

(Kompleks algi Spirulina i hlorela, sa sadržajem astaksantina)

Jedinstvena kombinacija: Čisti ćelije, hrani ih i štiti

Preparat deluje u tri faze: prečišćava i detoksikuje ćelije, zatim hrani ćelije sa 4000 vrsta revitalizujućih materija, a potom štiti ćelije, uz pomoć astaksantina.Snižava kiselost organizma i uspostavlja optimalan nivo pH vrednosti. Alge uzgajane na farmama, koje sadrže visok nivo hlorofila, sunčevom energijom hrane naše ćelije, Onesu idealna hrana i za vegetarijance, jer nadoknađuju sve esencijalne aminokiseline i masne kiseline, koje fale u vegetarijnskoj ishrani.

Preparat sadrži astaksantin, koji predstavlja najjači poznati antioksidant, koji svakodnevno proizvode alge. Ova materija je 20 puta jači antioksidans od sintetički proizvedenog astaksantina, 50 puta jača od beta-karotena, 60 puta od C vitamina i 550 puta od E vitamina. Zahvaljujući astaksantinu, alge mogu da provedu i četrdeset godina u stanju dubokog sna, bez da uzimaju vodu ili hranu, što im pomaže tokom letnjih vrelina i zimskih hladnoća.

Dejstva:

- sprečava oštećenja ćelija kod tumora

- kod dijabetesa

- povoljno utiče kod upalnih procesa (zglobovi, glavobolje)

- jača imuni sistem, lečenje virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija.

-alergije, ekcemi, astma

- kod upale debelog creva, Hronove bolesti. čireva

-prevencija bolesti bubrega

- sprečava oštećenje krvnih sudova kod povišenih masti u krvi

- prevencija stvaranja tromba

- prevencija osteoporoze

- regeneracija kose i noktiju

- mogu koristiti i trudnice

- za oslobađanje od teških metala, detoksikaciju i optimalnu pH vrednost organizma

- kod Alchajmerove bolesti i drugih neuroloških oboljenja

Preporučena doza: Posle navršene prve godine, mogu ga koristiti i deca. Uzimanje započeti postepeno! Za hronična oboljenja uzimati od 2-6 meseci.

Prah može da se kombinuje sa voćnim sokom ili smutijima, a može da se meša i sa flavonoidima ili C vitaminom u čistoj vodi.

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije