Izaberite stranicu

Prodavnica

Para Cleanse 60 kapsula

šifra proizvoda 0006
3.190,00 RSD
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Učlanjenjem u Biocom multilevel sistem možete ostvariti popust do 20% na proizvode. Kontaktirajte nas da se učlanite, učlanjenje je besplatno! 025-461-108, 062-156-5883, herbateria@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Para Cleanse je preparat namenjen za eliminaciju parazita iz organizma i detoksikaciju organizma.

U našem organizmu se može naći više vrsta parazita, a da toga ni ne budemo svesni. Neadekvatno prečšćena voda koju pijemo, unos nekontrolisanog životinjskog mesa, ne održavanje higijene, blizina kućnih ljubimaca su sve potencijalni izvori parazita. Ovi paraziti se u organizmu mogu razmnožiti bilo gde, i na taj način predstavljati veliku opasnost po zdravlje. Upijaju i svaruju sve hranljive materije i tako i energiju, za kojom imamo potrebu, i pritom ostatke hranljivih materija talože u crevima i tako dodatno opterećuju organizam.

U sastavu preparata su je sadržana široka paleta lekovitog bilja koje su u narodnoj medicini od davnina poznate, a do današnjih dana su dobile i naučnu potvrdu. Para Cleanse detaljno prečišćava creva, i ceo organizam od različitih patogena, parazita, čime pomaže peristaltiku creva. Takođe, odličan je u lečenju čira na želucu i crevima .

Preporučuje se uzimanje preparata isključivo u kombinaciji sa Natu-Lax ili Colon Cleanse – pogledati kod opisa preparata. Ima dejstvo i kao blag laksativ.

Sastav: Cink, brusnica, beli luk, jabučni pektin, kora crnog oraha, sok od šargarepe, papaja, Pau D’Arco, kora belog oraha, karanfilić, pelen, obična Mahonija, list borovnice, Rhodiola rosea, Ehinacea (Echinacea), Ranilist (Stachys officinalis), Bukvica (Betonica officialis), sivi orah, koren oregonske loze.

Preporučena doza: 3×1-3 kapsule tokom 10 dana, potom posle 10 dana pauze ponovo 10 dana uzimanja kapsula.

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije