Izaberite stranicu

Prodavnica

Biocom Stress formula sa vitaminom C, 90 tbl

šifra proizvoda 0005
2.700,00 RSD
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

AKCIJA. sada 2700,00 umesto 2999,00!

Učlanjenjem u Biocom multilevel sistem možete ostvariti popust do 20% na proizvode. Kontaktirajte nas da se učlanite, učlanjenje je besplatno! 025-461-108, 062-156-5883, herbateria@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STRES FORMULA sa vitaminom C

(Da stres ne bude stresan)

Predstavlja kompleks mineralnih materija i lekovitog bilja koji jača imuni sistem, oslobađa od stresa, opušta.

Sve nas na dnevnom nivou sustiže stres. Već sama činjenica da život ne živimo u cirkadijalnom ritmu predstavlja stres. Istini za volju, stres do određene mere poboljšava budnost, međutim, previše stresa izaziva nebrojene probleme, koje negativno utiču na mentalni sklop i fizičko zdravlje čoveka. Ukoliko ne obratimo pažnju na upozoravajuće znake na telu, ne odmaramo se i ne smirujemo, hroničan stres može dovesti do mnogih oboljenja.

Bolesti u kojima stres igra značajnu ulogu su glavobolja, zujanje u ušima, bolesti srca i krvnih sudova, dijareja, opstipacija, alergije, osipi, nagon na povraćanje, gorušica, bolovi u želucu, često nadimanje, čest nagon za mokrenjem, bolovi u leđima i zglobovima, herpes u uglovima usana, depresija, itd. Kod nekih ljudi se tokom stresa smanjuje koncentracija, koja povećava verovatnoću nesrećnog slučaja i smti.

Glavni sastojci:

B1, B2, B6, C-vitamin, Biotin, Folna kiselina, PABA (para-amino-benzoeva kiselina): Značajni su u borbi protiv stresa, a u nedostatku istih nastupa prevremeno sedenje kose. PABA štiti zidove creva, kosu i kožu.

Pantotenska kiselina: Povoljno deluje na nadbubrežne žlezde.

Kolin i inozitol:Imaju umirujuće dejstvo.

Kalcijum i magnezijum: Smanjuju negativno dejstvo stresa, i izvor su jona koji pospešuju prenos impulsa kroz organizam, na pr. srčani mišić.

Hmelj, kamilica, Valerijana (Valeriana officinalis), Hristov venac (Passiflora edulis): Pomažu opuštanje tela i mirno odmaranje.

Preporučena doza: Dnevno 1-3 kapsule u podne, ili pred spavanje 1-2, radi lakšeg opuštajućeg spavanja.

Ne preporučuje se trudnicama i mladim mamama!

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije