Gde dostavljate proizvode?

Dostava se vrši na teritoriji Srbije, svakim radnim danom od 8-17 sati i subotom do 14 sati. Ako u ovom terminu nećete biti kod kuće, već na poslu kao adresu za dostavu navedite adresu na radnom mestu, detaljno napišite broj lokala, kancelarije… Pošiljke šaljemo brzom poštom City express, post express ili Bex. Za teritoriju Kosova šalje se samo post expresom i otkup ne može biti veći od 2000,00.

Kako se vrši dostava?

Dostava se vrši kurirskim službama u roku od 1-2 radna dana od porudžbine. Porudžbine napravljene subotom i nedeljom biće poslate u ponedeljak, što znači da na Vašu adresu stižu u utorak. Kurir će vam pozvoniti na vrata sa paketom za vas. U slučaju da ste već uplatili uplatnicom, samo ćete preuzeti paket. Ako ste izabrali plaćanje pri isporuci, platićete kuriru. Ako vas kurir ne zatekne kod kuće, ostaviće Vam obaveštenje na vratima i pozvaće Vas, da se dogovorite kada ćete preuzeti paket. Kuriru ćete potpisati da ste preuzeli paket.

Koliki su troškovi dostave?

Troškovi dostave su:

  1. ako plaćate preko računa, elektronskim bankarstvom ili karticom na internetu minimalno 200,00 za pakete do 0,5 kg i dostavu do 19 h narednog dana preko post expresa. Kada uplatite unapred na naš račun, nema vraćanja novca pa je zato poštarina jeftinija.
  2. ako plaćate pouzećem kada Vam kurir donese proizvode poštarina je od 290,00-350,00 za pakete do 0,5 kg, a uglavnom su takvi naručeni paketi. Iznos poštarine uglavnom zavisi od težine paketa i iznosa novca koji se vraća. Troškovi dostave se automatski sabiraju sa cenom proizvoda, da biste odmah tačno znali koliko ukupno košta nabavka proizvoda. Kada plaćate uplatnicom ili ako plaćate kuriru svejedno, uvek plaćate ukupno cenu proizvoda i dostave zajedno. Po izvršenoj narudžbi dobićete mejl sa ukupnim iznosom za uplatu i informacijama o načinu plaćanja.

Dobio/la sam paket, nije mi jasno…

Kada dobijete svoj paket i otvorite ga, naći ćete željene proizvode. Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja ili nedoumica pozovite 062/156-58-83, 025/461-108 ili pošaljite mejl sa pitanjem, kako želite.