Izaberite stranicu

itanje

 

GODISTE: 1987

POL: muški

MOJA DIJAGNOZA JE: Gastritis,povećana količina želudačne kiseline,mršavost

TEGOBE TRAJU: 5 godina

DOSADASNJIM LECENJEM SAM USPEO DA:

LEKOVI KOJE KORISTIM SU: Za sda ne koristim nista od lekova

PRIRODNI LEKOVI KOJE KORISTIM SU:

INTERESUJE ME: Kako da uspem da dobijem na telesnoj masi?

Odgovor

Pošto imate 22 godine organizam se još uvek razvija. Da biste pretpostavili kakvu ćete konstituciju tela imati za 10 ili 20 godina pogledajte svoje roditelje i rođake na koje ličite, konstitucija tela se u velikoj meri nasleđuje. Pitajte svoje dede i babe kako su izgledali preci na koje ličite, kada su bili u vašim godinama. Dakle, ako su preci bili mršavi i vi ste nasledili takvu konstituciju, možete donekle da utičete na promenu konstitucije.

Ako imate slab apetit probajte da uzimate dodatno vitamine B grupe (Beviplex, Pivski kvasac). Korisno je uzimati i Pervivo, Švedenbiter ili Pelinkovac 1 kašikicu 15 minuta pre jela. Gorke trave (pelin, lincura, hajdučka trava…) koje ulaze u sastav Pelinkovca, Perviva… doprinose lučenju želudačnih sokova i na taj način stimulišu apetit. Čaj od hajdučke trave je dobar i za probleme sa želucem i za stimulisanje apetita, pa bi to bio najbolji izbor za vas.

Detaljnije informacije o gastritisu, povećanoj kiselini u želucu .

 

A šta ti misliš o ovom? Imaš li već iskustva sa tim?

Ne moraš biti član facebook-a, da bi mogla/mogao napisati svoje mišljenje. Možeš postovati i anonimno, samo u polja ispod komentara unesi svoje ime ili neko ime (name) i e-mail adresu.