Izaberite stranicu

Reiši gljive (Ganoderma lucidum) se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 4000 godina u terapiji oboljenja jetre, povišenog krvnog pritiska, artritisa. Reiši se koriste za smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, a najpoznatije su po svojim imunostimulatornim svojstvima. Aktivne komponente uključuju: glikoproteine, enzime, polisaharide. Reiši ispoljavaju i značajnu antimikrobnu aktivnost, pa se koriste i kod bakterijskih i virusnih infekcija. Ove gljive sadrže ganodermičnu kiselinu koja utiče na smanjenje krvnog pritiska, smanjuje nivo LDL – “lošeg holesterola” i triglicerida. Reiši pokazuje i protivupalno, antialergijsko, antioksidativno dejstvo.

 

Herbateria - Čaj za regulaciju probave (bez sene)

šifra proizvoda 00070
1.900,00 RSD
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Čaj za regulaciju probave uspešno reguliše probavu, stimuliše crevnu peristaltiku i omogućava pravilan rad creva. Potrebno je redovno uzimati dovoljno tečnosti i regulisati ishranu da bi se trajno uticalo na rešavanje problema sa probavom. Čajna mešavina utiče na povećanje crevnog sadržaja i stimuliše crevne pokrete, te time na prirodan način utiče na regulaciju probave.

Ovaj čaj za regulaciju probave ne sadrži senu, pa nema neželjenih dejstava u vidu grčeva ili poremećaja elektrolita. Zato može da se konzumira svakodnevno i nema ograničenja u primeni, za razliku od čajeva sa senom, krušinom i sličnim laksativnim drogama.

Primena: Supenu kašiku čaja preliti sa 200 mL hladne vode, pa poklopljen sud zagrevati do ključanja. Zatim, ostaviti pola sata da stoji, potom procediti i piti po šolju čaja pre spavanja.

Prodajna mesta Herbateria proizvoda

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije