Izaberite stranicu

Reiši gljive (Ganoderma lucidum) se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 4000 godina u terapiji oboljenja jetre, povišenog krvnog pritiska, artritisa. Reiši se koriste za smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, a najpoznatije su po svojim imunostimulatornim svojstvima. Aktivne komponente uključuju: glikoproteine, enzime, polisaharide. Reiši ispoljavaju i značajnu antimikrobnu aktivnost, pa se koriste i kod bakterijskih i virusnih infekcija. Ove gljive sadrže ganodermičnu kiselinu koja utiče na smanjenje krvnog pritiska, smanjuje nivo LDL – “lošeg holesterola” i triglicerida. Reiši pokazuje i protivupalno, antialergijsko, antioksidativno dejstvo.

 

Herbateria - Gel protiv akni 50 ml

šifra proizvoda 00311
300,00 RSD
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Gel protiv akni se koristi za tretiranje i sprečavanje nastanka bubuljica i akni. Gel je na bazi etarskog ulja čajevca i eukaliptusa, koji sprečavaju upalu lojnih žlezda i na taj način i pojavu bubuljica.

Sastav: Aqua, Glycerin, Propylen Glycol, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Melaleuca Alternifolia Essential oil (etarsko ulje čajevca), Eucalyptus Globulus Essential Oil (etarsko ulje eukaliptusa), Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Tetrasodium EDTA.

Upotreba: Nanosi se na očišćenu kožu ujutro i uveče.

Pakovanje: 60 ml

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije