Izaberite stranicu

Reiši gljive (Ganoderma lucidum) se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 4000 godina u terapiji oboljenja jetre, povišenog krvnog pritiska, artritisa. Reiši se koriste za smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, a najpoznatije su po svojim imunostimulatornim svojstvima. Aktivne komponente uključuju: glikoproteine, enzime, polisaharide. Reiši ispoljavaju i značajnu antimikrobnu aktivnost, pa se koriste i kod bakterijskih i virusnih infekcija. Ove gljive sadrže ganodermičnu kiselinu koja utiče na smanjenje krvnog pritiska, smanjuje nivo LDL – “lošeg holesterola” i triglicerida. Reiši pokazuje i protivupalno, antialergijsko, antioksidativno dejstvo.

 

Herbateria - Kokosovo ulje 100 ml

šifra proizvoda 00304
300,00 RSD
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Ova gusta, bela masa koristi se već stotinama godina za negu tela, kose i lica, kao i u ishrani. Kokosovo ulje je odlično sredstvo protiv bubuljica i pomaže ubrzanju metabolizma i mršavljenju. Ne ostavlja mastan trag, koža ga brzo upija. Osim toga, kokosovo ulje pomaže protiv peruti, jača kosu, ubija gljivice i bakterije, štiti kosu od pucanja i isušivanja.

  Sastav: Cocos Nucifera Oil (kokosovo ulje).

  Upotreba:

  • Za kosu: Utrljati kokosovo ulje u koren kose i ostaviti da deluje nekoliko sati ili preko noći. Ujutro isprati kosu blagim šamponom.
  • Za kožu: Koristiti umesto krema i losiona za telo.

  Pakovanje: 100 ml

  Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije