Izaberite stranicu

Reiši gljive (Ganoderma lucidum) se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 4000 godina u terapiji oboljenja jetre, povišenog krvnog pritiska, artritisa. Reiši se koriste za smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, a najpoznatije su po svojim imunostimulatornim svojstvima. Aktivne komponente uključuju: glikoproteine, enzime, polisaharide. Reiši ispoljavaju i značajnu antimikrobnu aktivnost, pa se koriste i kod bakterijskih i virusnih infekcija. Ove gljive sadrže ganodermičnu kiselinu koja utiče na smanjenje krvnog pritiska, smanjuje nivo LDL – “lošeg holesterola” i triglicerida. Reiši pokazuje i protivupalno, antialergijsko, antioksidativno dejstvo.

 

Herbateria - Krema za osetljivu kožu sa pantenolom i E vitaminom 50 ml

šifra proizvoda 00515
350,00 RSD
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Krema za osetljivu kožu regeneriše i umiruje, a zbog svog sastava pogodna je za upotrebu i kod osoba sa preosetljivošću na standardne kreme za lice (osećaj peckanja, zatezanja, crvenilo).

Sastav: destilovana voda, bademovo ulje, glicerol monostearat, glicerol, izopropil miristat, ksantan guma, pantenol, E vitamin, benzil alkohol, dehidroacetilna kiselina.

Bademovo ulje se koristi za hidriranje i ishranu suve kože. Pošto je bogato vitaminom E, koristi se i protiv bora i prevemenog starenja svih tipova kože. Deluje umirujuće pa se koristi kod različitih vrsta iritacija i povreda na koži. Pakovanja sa bademovim uljem se koriste i za negu kose.

Herbateria kreme ne sadrže mirise i boje i samim tim smanjuju mogućnost pojave iritacije.

Upotreba: koristi se ujutru i uveče na čistu kožu lica.

Pakovanje: 50 ml


Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije