Izaberite stranicu

Reiši gljive (Ganoderma lucidum) se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 4000 godina u terapiji oboljenja jetre, povišenog krvnog pritiska, artritisa. Reiši se koriste za smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, a najpoznatije su po svojim imunostimulatornim svojstvima. Aktivne komponente uključuju: glikoproteine, enzime, polisaharide. Reiši ispoljavaju i značajnu antimikrobnu aktivnost, pa se koriste i kod bakterijskih i virusnih infekcija. Ove gljive sadrže ganodermičnu kiselinu koja utiče na smanjenje krvnog pritiska, smanjuje nivo LDL – “lošeg holesterola” i triglicerida. Reiši pokazuje i protivupalno, antialergijsko, antioksidativno dejstvo.

 

Herbateria - Maska sa aktivnim ugljem i glinom 100 ml

šifra proizvoda 00458
500,00 RSD
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Maska sa glinom i aktivnim ugljem je namenjena za negu masne, problematične kože sklone aknama. Dubinski čisti, umiruje upale, zateže kožu i daje joj zdrav izgled.

Aktivni ugalj ima poroznu površinu koja vezuje za sebe toksine i nečistoće sa kože i tako poboljšava njeno zdravlje i izgled. Glina ima mnogostruka blagotvorna dejstva na kožu, čisti je, zateže, odstranjuje izumrle ćelije, uklanja višak sebuma. Maske od gline se koriste za negu celog tela i kože lica. Etarska ulja ruzmarina i žalfije deluju antibakterijski, te sprečavaju nastanak bubuljica i akni.

Sastav: glina, destilovana voda, bademovo ulje, glicerol, aktivni ugalj, ksantan guma, benzil alkohol, dehidroacetilna kiselina, etarsko ulje žalfije, etarsko ulje ruzmarina.

Upotreba: masku naneti na suvu kožu i držati dok se ne osuši, zatim je saprati mlakom vodom.

Pakovanje: 100 ml i 500 ml

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije