Izaberite stranicu

Reiši gljive (Ganoderma lucidum) se koriste u tradicionalnoj kineskoj medicini preko 4000 godina u terapiji oboljenja jetre, povišenog krvnog pritiska, artritisa. Reiši se koriste za smanjenje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, a najpoznatije su po svojim imunostimulatornim svojstvima. Aktivne komponente uključuju: glikoproteine, enzime, polisaharide. Reiši ispoljavaju i značajnu antimikrobnu aktivnost, pa se koriste i kod bakterijskih i virusnih infekcija. Ove gljive sadrže ganodermičnu kiselinu koja utiče na smanjenje krvnog pritiska, smanjuje nivo LDL – “lošeg holesterola” i triglicerida. Reiši pokazuje i protivupalno, antialergijsko, antioksidativno dejstvo.

 

Twinlab Yeast fighters 75 cps

šifra proizvoda 00581
1.040,00 RSD
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Yeast Fighters predstavlja jedinstvenu formulu za sprečavanje nekontrolisanog umnožavanja gljivice kandide (Candida albicans), koja se prirodno nalazi u ljudskom digestivnom traktu, kao i drugih patogenih mikroorganizama, koji mogu da stvore mnoge zdravstvene probleme. Dodatak ishrani Yeast Fighters bazira se na kombinaciji laktobacila acidofila sa biljnim ekstraktima, koji mogu da potisnu prekomerno razmnožavanje gljivica i crevnih parazita.

Yeast Fighters kao dodatak ishrani ima povoljno dejstvo na zdravlje:

- suzbija glivicu kandidu (Candida albicans) i širok spektar drugih patogenih mikroorganizama, parazita, gljivica i bakterija
- zajedno sa prebioticima i probioticima učestvuje u održavanju zdravlja gastrointestinalnog sistema
- dezinfikuje, detoksikuje i ima antiinflamatorno dejstvo na sluzokožu gastrointestinalnog sistema

Yeast Fighters formula sadrži acidofil, dijetetska vlakna (psilijum, jabučni pektin, guar gumu i hitozan), biljne ekstrakte kore taheba, crnog oraha, ehinaceje, crnog i belog luka u kombinaciji sa kaprilnom kiselinom.

Preporučena doza i način upotrebe
2 kapsule jedanput dnevno sa puno tečnosti.

Broj doza po pakovanju: 37
Veličina doze: 2 kapsule
Aktivna komponenta
2 kapsule PDU (%)
Biotin 360 µg 720%
Mešavina vlakana (ljuska ploda bokvice Psyllium, guar guma, jabučni pektin, hitozan iz školjki) 1200 mg *
Lactobacilus acidophilus (2,5x10⁹ živih ćelija u trenutku proizvodnje) 88 mg *
Ekstrakt ploda belog luka (ekvivalentan 600 mg svežeg belog luka) 40 mg *
Trigliceridi srednjeg lanca (0,6% laurinske, 67,1% kaprilne i 32,3% kaprinske kiseline) 24,8 mg *

*PDU nije utvrđen

Sastojci: želatin, prečišćena voda, biljna mešavina (tahebo ekstrakt, ekstrakt glavice crnog luka Allium cepa, ekstrakt Hydrastis canadensis, ekstrakt nadzemnih delova ehinaceje, ekstrakt oraha Juglans nigra), zgušnjivač (unakrsno vezana natrijum-karboksimetilceluloza), sredstva protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid i magnezijum-stearat).

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije