Izaberite stranicu

Gde dostavljate proizvode?

Dostava se vrši na teritoriji Srbije, svakim radnim danom od 8-17 sati i subotom do 14 sati. Ako u ovom terminu nećete biti kod kuće, već na poslu kao adresu za dostavu navedite adresu na radnom mestu, detaljno napišite broj lokala, kancelarije…

Kako se vrši dostava?

Dostava se vrši kurirskim službama u roku od 1-2 radna dana od porudžbine. Porudžbine napravljene subotom i nedeljom biće poslate u ponedeljak, što znači da na Vašu adresu stižu u utorak. Kurir će vam pozvoniti na vrata sa paketom za vas. U slučaju da ste već uplatili uplatnicom, samo ćete preuzeti paket. Ako ste izabrali plaćanje pri isporuci, platićete kuriru. Ako vas kurir ne zatekne kod kuće, ostaviće Vam obaveštenje na vratima i pozvaće Vas, da se dogovorite kada ćete preuzeti paket. Kuriru ćete potpisati da ste preuzeli paket.

Koliki su troškovi dostave?

Troškovi dostave su 235,00 (200,00 dostava + 35,00 PDV) za pakete do 1 kg, a uglavnom su takvi naručeni paketi. Troškovi dostave se automatski sabiraju sa cenom proizvoda, da biste odmah tačno znali koliko ukupno košta nabavka proizvoda. Kada plaćate uplatnicom ili ako plaćate kuriru svejedno, uvek plaćate ukupno cenu proizvoda i dostave zajedno. Po izvršenoj narudžbi dobićete mejl sa ukupnim iznosom za uplatu i informacijama o načinu plaćanja.

Dobio/la sam paket, nije mi jasno…

Kada dobijete svoj paket i otvorite ga, naći ćete željene proizvode. Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja ili nedoumica pozovite 062/156-58-83, 025/461-108 ili pošaljite mejl sa pitanjem, kako želite.