Uslovi korišćenja sajta

Svi posetioci sajta Prirodnilek.com prihvataju da se pristup sajtu i korišćenje  odvija pod sledećim uslovima:

Sve informacije na sajtu prirodnilek.com su isključivo informativnog i edukativnog karaktera i ne mogu biti zamena za savet koji vam je dao lekar ili drugi medicinski profesionalac. Ako imate ili sumnjate da imate zdravstvenih problema na vreme se obratite svom lekaru ili drugom medicinskom stručnjaku.

Sajt prirodnilek će se truditi da svi podaci na sajtu budu tačni i ažurni, ali  ne garantuje za tačnost i kompletnost informacija koje se nalaze na sajtu i ne preuzima bilo kakvu odgovornost u tom pogledu. Korišćenjem ovog sajta prihvatate činjenicu da informacije mogu biti nepotpune, netačne ili zastarele.

Pojedinačna mišljenja korisnika predstavljaju njihov lični stav ili iskustvo, i ne predstavljaju rezultat upotrebe određenog prirodnog proizvoda, a individualni rezultati se razlikuju.

Sajt prirodnilek.com ne preuzima bilo kakvu  odgovornost za  eventualnu štetu na kompjuterskoj opremi ili softveru, nastalu upotrebom ovog sajta, direktnu ili indirektnu.

Sajt prirodnilek.com zadržava pravo da postavi linkove ka drugim sajtovima, ali nije i ne može biti odgovoran za sadržinu tih sajtova.

Sadržaj sajta prirodnilek.com zaštićen je zakonima o autorskim  pravima. Može se snimati, štampati, prosleđivati, ali samo u svrhe lične i nekomercijalne upotrebe. Svaka komercijalna upotreba je zabranjena. Sadržaj sajta se ne sme umnožavati ili koristiti na neki drugi način bez pismenog odobrenja.

Sve informacije poslate putem elektronske pošte ili interneta sajtu prirodnilek.com,  neće se smatrati poverljivom informacijom i zadržava se pravo da tu informaciju dalje koristimo ili uključimo u sadržaj svog sajta.

Prirodnilek.com zadržava pravo da izmeni ili ukloni bilo koju informaciju na sajtu, delimično ili u potpunosti, u bilo koje vreme, po sopstvenom nahođenju i bez prethodne najave.