Svaki čovek je priča za sebe

Svaki čovek ima svoje specifične tegobe, bolesti, lekove koje upotrebljava. Nismo svi istih godina, pola, uhranjenosti, nemamo svi istu količinu energije… dakle stanje svakog pojedinca ponaosob se razlikuje. Samim tim ni uzimanje prirodnih lekova nije isto za sve. I baš zato što smo svi vrlo individualni, korisno je sagledati svaku osobu posebno. Konsultacije sa farmaceutom su namenjene informisanju o upotrebi prirodnih proizvoda u cilju poboljšanja zdravlja i prevencije bolesti. Konsultacije nisu namenjene postavljanju dijagnoza i lečenju bilo koje bolesti ili stanja.

Za konsultacije sa farmaceutom:

pozovite 062/156-58-83,

ili:

 

Konsultacije o internet kupovini su pogodne:

  • Ako već imate blaže zdravstvene tegobe, za koje smatrate da su prikladne za samomedikaciju (to je ono za šta biste otišli u apoteku i uzeli nešto na svoju ruku, bez prethodnog lekarskog pregleda) možete se informisati na internetu.
  • Ako Vaše tegobe traju duži period obavezno posetite lekara.
  • Imate određenih zdravstvenih tegoba ili želite da na vreme reagujete i sprečite neke zdravstvene komplikacije, tražite najbolje rešenje za svoj problem…
  • Bili ste kod doktora i imate postavljenu dijagnozu i terapiju, ali želite da učinite što više za svoje zdravlje, ne želite komplikacije, niti da vam se neki zdravstveni problem ponavlja ili postane stalni.
  • Bili ste ranije kod doktora, a terapija nije dala efekta, doktor nije imao vremena za vas na brzinu vas je pregledao, popunjavao podatke u karton, pisao recepte… pa Vi sada tražite druga rešenja za svoj zdravstveni problem.
  • Niste bili kod doktora, jer nemate vremena, komplikovano je zakazivati, nije ozbiljan zdravstveni problem… slobodno pozovite radi konsultacija sa farmaceutom, ali budite spremni da Vam saopštimo da Vaš slučaj zahteva pregled kod lekara ukoliko to procenimo.

I ne zaboravite

Informacije sa interneta su uvek i samo informativno-edukativnog karaktera i ne mogu služiti u svrhu postavljanja dijagnoza i lečenja. Informacije sa interneta služe za edukovanje u cilju poboljšanja zdravstvenog stanja, za razmenu iskustava među korisnicima, za samolečenje u slučaju manjih zdravstvenih tegoba za koje nije potrebna lekarska pomoć (to su ona stanja za koja odete u apoteku i tražite nešto za određenu tegobu).