Stiglo je leto zapravo, jul mesec i za očekivati je da bude ovako toplo. A sa letom dolaze odlasci na plaže, sunčanje, kupanje… često oko nas ima i komaraca posebno pored kanala i reka…

Tu će vam biti od pomoći naši prirodni proizvodi za sunačnje – kakao buter i krema za samopotamnjivanje za one koji žele da nabace preplanuli ten, a ako ne volite da se sunčate možete samo da koristite kremu za samopotamnjivanje na bazi ulja šargarepe, ulja oraha i kakao butera.

kakao buter 100 ml

Da se zaštitite na suncu upotrebite kreme za sunčanje koje kao zaštitni faktor imaju samo mineralne materije koje odbijaju UV zračenje (cink oksid, titanijum dioksid). Ove kreme praktično ne mogu izazvati alergiju, a zaštitni faktor im je 30 ili 40.

Ako ste negde pored kanala, reka ili u mestima gde ima dosta komaraca odbranite se od njih lavandom, eukaliptusom, citronelom i limunom. Upravo ta etarska ulja se nalaze u našem gelu protiv komaraca. Za decu preko 12 meseci postoji posebna formulacija sa manjom koncentracijuom etarskih ulja.

gel protiv komaraca za decu 100 ml