Pitanje

GODISTE: 1971

POL: ženski

MOJA DIJAGNOZA JE: Imam tegobe na želucu i naduvenost stomaka a i bolove na želucu. Upotrebljavam Ranisan i Eglonil ali nemam uopšte rezultata. Molim vas šta da uradim? Ja bih lječenje biljnim Lekovima zato se vama obraćam za savjet

TEGOBE TRAJU: dugo

DOSADASNJIM LECENJEM SAM USPEO DA:

LEKOVI KOJE KORISTIM SU: Ranital, Eglonil

PRIRODNI LEKOVI KOJE KORISTIM SU: Nisam do sada probala sa biljnim lekovima

INTERESUJE ME: Da li smem da koristim prirodne čajeve koje mi vi preporučujete

Odgovor

Pretpostavljam da ste do sada obavili detaljnije pretrage i da nije postavljena nikakva konkretna dijagnoza kao što je čir na želucu, gastritis… Ako niste do sada detaljnije ispitivali želudac, uradite to svakako.

Od biljnih preparata možete uzeti tinkture ili kapi za želudac, ne znam odakle ste ali potražite u apoteci verovatno imaju npr. U Nemačkoj se već dugo koristi Iberogast kapi za probleme sa stomakom.

Sastav Iberogasta: Angelicae radix (angelika) Cardui marie fructus (šareni čkalj) Carvi fructus (kim) Chelidonii herba (rusomača) Iberis amara Liquiritiae radix (slatki koren) Matricarie flos (kamilica) Mellisae folium (melisa, matičnjak) Menthae piperitae folium (nana, menta)

Tinkture i kapi za želudac obično sadrže neke od ovih biljaka, ali sastav može da varira u zavisnosti od podneblja i receptura. Potražite nešto sa približnim sastavom.

A šta ti misliš o ovom? Imaš li već iskustva sa tim?

Ne moraš biti član facebook-a, da bi mogla/mogao napisati svoje mišljenje. Možeš postovati i anonimno, samo u polja ispod komentara unesi svoje ime ili neko ime (name) i e-mail adresu.